Masak Lambat Kentang

Masak Lambat Kentang

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porsi

Składniki

Mengupas
  • kentang kecil dibelah dua (lebar sekitar 5 cm) (lihat Tip)
    800 g
  • air
    600 g
  • minyak sayur (opcjonalnie) (lihat Kiat)
    1 sdt
Memasak Kentang
  • garam sesuai selera
    ½ sdt
  • air (untuk menutupi kentang, tetapi tidak lebih tinggi dari batas pengisian maksimal 2,2 l)
    850 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 219.9 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 332.1 kJ / 79.4 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie