Masak Lambat - Jagung

Masak Lambat - Jagung

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porsi

Składniki

  • jagung dikupas, potong-potong (8 cm), (sekitar 625 g)
    5
  • gula (opcjonalnie) sesuai selera
    1 sdt
    ½ sdt garam, sesuai selera
  • air untuk menutupi jagung (tidak lebih tinggi dari batas pengisian maksimum)
    1560 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 628.5 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 268 kJ / 63.8 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie