Urządzenia i Akcesoria
Masak Lambat - Jagung
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porsi
Składniki
-
jagung dikupas, potong-potong (8 cm), (sekitar 625 g)5
-
½ sdt garam, sesuai seleragula (opcjonalnie) sesuai selera1 sdt
-
air untuk menutupi jagung (tidak lebih tinggi dari batas pengisian maksimum)1560 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
628.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
268 kJ /
63.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bawang Putih Dalam Minyak
15 min
Pasta Jahe
15 min
Dark Brown Sugar
Brak ocen
Krimer Kopi Vanila
Brak ocen
Mentega Tawar
Brak ocen
Bumbu Gurih
Brak ocen
Susu Kental Manis
50 min
Pasta Olesan Anti Lengket
5 min
Bubuk Kari Madras
Brak ocen
Bumbu Lemon Pepper
Brak ocen
Premix Kue dengan Mentega Putih
5 min
Baking Powder Bebas Gluten
5 min