Urządzenia i Akcesoria
菠萝片配草莓雪泥(TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 人份
Składniki
草莓雪泥
-
糖150 克
-
鲜榨柠檬汁10 克
-
熟香蕉,甜度较高 去皮切块75 克
-
冷冻草莓 去蒂的500 克
菠萝片
-
新鲜菠萝 去皮去芯,切4-6块长条(每条约200克)1 个
-
薄荷叶 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2.7 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
667.9 kJ /
159.6 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门
62 Przepisy
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 godz. 45 min
老北京奶酪
2 godz. 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Brak ocen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Brak ocen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Brak ocen
血橙配金巴利布丁
Brak ocen
橙汁糖浆梨
Brak ocen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Brak ocen
蒸巧克力馅饼
Brak ocen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Brak ocen