Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 猪腰子
- 5 克 老抽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 20 克 豆瓣酱
- 20 克 辣椒酱
- 5 克 土豆淀粉
- 70 克 菜籽油
- 10 克 姜 ,去皮切片
- 6 瓣 蒜头 ,切片
- 30 克 京葱 ,切1厘米小段
- 10 克 糖
- 10 克 醋 ,镇江醋
- 2 - 3 根 葱 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2242.5 kJ / 536.5 kcal
- Białko
- 18.8 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 44.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 1694.5 mg