Urządzenia i Akcesoria
蜜汁紫薯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 20 min
10 人份
Składniki
紫薯去皮
-
水600 克
-
紫薯 选择小紫薯最佳,大小在5厘米左右,如有必要需要切5厘米大块800 克
蜜汁紫薯
-
水1000 克
-
糖1300 克
-
蜂蜜100 克
-
柠檬 切片½ 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
52.1 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
2520 kJ /
602.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
154.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品基础烹饪
25 Przepisów
Chiny
Chiny