Urządzenia i Akcesoria
Squash og rekefritters med yoghurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner
Składniki
-
squash delt i biter500 g
-
persille, fersk pluss ekstra til pynt½ bunt
-
reker, små, pillet200 g
-
egg2
-
brødsmuler, tørket (se tips)50 g
-
sitronskall, revet1 ts
-
salt½ ts
-
pepper, malt¼ ts
-
vegetabilsk olje til steking
-
gresk yoghurt til servering200 g
-
sitronsaft, ferskpresset til drypping5 - 6 dæsjer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
730 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
754 kJ /
180.2 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Brak ocen
Eksotisk fruktpudding
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Bruschetta med bønnepålegg
Brak ocen
Avokadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Brak ocen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Brak ocen
Asparges-og mangosalat
Brak ocen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen