Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 牛奶
-
20
克 新鲜酵母, 剥碎
lub 2 茶匙 干酵母粉 (8克) - 350 克 高筋面粉, 多备一些作手粉
- 4 颗 蛋
- 60 - 100 克 糖
- 1 茶匙 盐
- 170 克 黄油, 切小块,多备一些涂抹用
- 1 颗 蛋黄, 稍微打散,给面包上色用
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g