Wersje kompatybilne
Piersici umplute cu biscuiți amaretti și zabaglione cu șofran
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscuiți amaretti
- 1 albuș, de la ou mare
- 80 g zahăr extrafin
- 120 g migdale măcinate
- ½ linguriță extract natural de migdale
Umplutura de piersici
- 5 piersici, mari, ferme, 1 descojită, fără sâmbure și tăiată sferturi
- unt nesărat, pentru uns
- 30 - 40 g fulgi de migdale, după gust
Zabaglione
- 60 g vin Marsala sec
- 60 g vin alb, sec
- 120 g zahăr
- 5 fire de șofran
- 6 gălbenușuri, de la ouă medii
- 1 priză sare de mare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2610 kJ / 624 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 28.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Humus de vară
35 min
Millefeuille
5 Std.
Negrese cu ciocolată amăruie
1 Std. 55 Min
Chifle Iepurași cu lămâie
2 godz. 40 min
Pho vietnamez de vită
Brak ocen
Grog fierbinte cu scorțișoară
Brak ocen
Jeleuri cu vin spumant
2sa 30 dk
Băutură răcoritoare cu căpșune
10 dk
Latte cu hibiscus și apă de trandafiri
Brak ocen
Salată de toamnă cu pui și farro
Brak ocen
Rugalach
1 Std. 55 Min
Macarons cu căpșune
Brak ocen