Manisan Kulit Jeruk

Manisan Kulit Jeruk

4.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 36 godz. 10 min
1 porsi

Składniki

  • kulit jeruk iris-iris (0.5 cm)
    340 g
  • air untuk mengisi hingga batas 2 liter (sekitar 3400 g, dibagi)
  • gula
    255 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 8 mg
Białko 3 g
Kalorie 4824 kJ / 1153 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 21 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 298 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie