
Urządzenia i Akcesoria
Mango-Maracuja-Naked-Cake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 Stücke
Składniki
Biskuit
-
Eier4
-
Zucker120 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Mehl120 g
-
Backpulver1 gestr. TL
-
Salz1 Prise
Füllung und Fertigstellung
-
Zucker60 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Sahnesteif2 Pck.
-
Doppelrahm-Frischkäse300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Zitronensaft15 g
-
Mango reif, in Würfeln (1 cm), und etwas mehr zum Garnieren½
-
Maracujas und etwas mehr, halbiert, zum Garnieren2
-
Physalis zum Garnieren4 - 5
-
Kiwi in Spalten, zum Garnieren1
-
Grapefruit halbiert, zum Garnieren2 Scheiben
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
168 mg
Białko
6 g
Kalorie
1358 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2023
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy