Molho de manteiga de amendoim

Molho de manteiga de amendoim

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
540 g

Składniki

  • amendoim s/ sal (crú ou torrado)
    100 g
  • óleo de uva
    20 g
  • chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
    100 g
  • natas c/ 35% de gordura
    250 g
  • manteiga s/ sal
    20 g
  • mel
    50 g
  • xarope de ácer
    50 g
  • sal
    ½ c. chá de

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 487 kcal / 2037.5 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 40.9 g
Węglowodany 26.6 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 18.6 g
Sód 241.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...