Bagels Bebas Gluten

Bagels Bebas Gluten

5.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 potongan

Składniki

  • minyak zaitun ekstra virgin tambahkan untuk mengoles
    2 sdt
  • telur besar
    1
  • air tambahkan untuk merebus bagel (sekitar 64 ons)
    200 g
  • susu full cream dibagi
    110 g
  • ragi kering
    1 ½ sdt
  • sirop agave
    1 sdm
    1 sdm sirop mapel
  • tepung oat
    225 g
  • tepung beras putih tambahkan untuk taburan
    200 g
  • tepung tapioka
    85 g
  • garam
    1 sdt
  • sekam psyllium (psyllium husk)
    1 sdm
  • soda kue
    1 sendok makan
  • biji poppy
    1 sdm
  • biji wijen
    1 sdm

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 potongan

Sód 1050.8 mg
Białko 10.5 g
Kalorie 1665.3 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie