Tart Paprika, Zukini, dan Keju Kambing

Tart Paprika, Zukini, dan Keju Kambing

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porsi

Składniki

Adonan
  • minyak zaitun ekstra virgin tambahkan untuk mengoles
    50 g
  • air
    100 g
  • lemak babi (lard) potong kecil-kecil
    50 g
  • ragi kering
    1 sdt
  • tepung terigu
    300 g
  • garam laut
    1 sdt
  • gula
    1 jumput
Topping sayuran
  • paprika merah potong kecil-kecil
    100 g
  • paprika hijau potong kecil-kecil
    100 g
  • bawang bombai potong kecil-kecil
    100 g
  • zukini potong kecil-kecil
    100 g
  • minyak zaitun ekstra virgin
    100 g
  • garam laut
    2 sdt
  • paprika bubuk (smoked paprika)
    1 sdm
  • keju susu kambing
    150 gram

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 1061.9 mg
Białko 10.9 g
Kalorie 2375.2 kJ / 567.7 kcal
Tłuszcz 39.5 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Węglowodany 42.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie