Puding Brioche dan Beri

Puding Brioche dan Beri

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porsi

Składniki

  • cokelat putih potong kecil-kecil
    200 g
  • roti brioche besar, basi, dipotong 2.5 cm (kira-kira 500 g)
    1
  • campuran buah beri-berian beku
    400 g
  • gula kastor
    80 g
  • tepung terigu
    10 g
  • crème fraîche, min 30% lemak
    450 g
  • telur
    3
  • ekstrak vanila natural
    1 sdt
  • gula halus untuk taburan
  • es krim vanila untuk penyajian

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 411.3 mg
Białko 15.4 g
Kalorie 2900.2 kJ / 693.2 kcal
Tłuszcz 33.3 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 17.3 g
Węglowodany 84.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie