Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 瑞士格鲁耶尔芝士 ,切块(2公分) (opcjonalnie)
派皮
- 150 克 面粉 ,额外准备洒粉用
- 75 克 无盐牛油 ,冷藏,切丁,额外准备刷油用
- ½ 茶匙 盐
- 50 克 水
馅料
- 200 克 培根丁
- 4 个 蛋
- 50 克 牛奶
-
100
克 法式酸奶油
lub 100 克 鲜奶油 - ¼ 茶匙 盐
- 2 小撮 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.6 g