Urządzenia i Akcesoria
Strimlad brysselkålssallad med bacon och tranbär
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portioner
Składniki
-
bacon, tärnat200 g
-
extra virgin olivolja80 g
-
torkade tranbär100 g
-
pumpafrön60 g
-
vitlöksklyftor efter smak1 - 2
-
citron tunna strimlor av skalet och 25 g saft1
-
rödvinsvinägersherryvinäger20 g
-
honung40 g
-
dijonsenap1 msk
-
havssalt1 tsk
-
malen svartpeppar½ tsk
-
brysselkål ansade, eventuellt halverade om de är stora500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
423 mg
Białko
13 g
Kalorie
1614 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stjärnpizza
Brak ocen
Thaisallad med jordnötsdressing
30 min
Gratinerad pilgrimsmussla
Brak ocen
Kexgran med topping
Brak ocen
Fyllda ägg
Brak ocen
Avokado med ägg och laxtartar
Brak ocen
Nötig Quinoasallad
Brak ocen
Snabb Regnbågssallad
10 min
Vårig grapefruktsallad
30 min
Fänkålssallad
Brak ocen
Citrongräs- och biffsallad
Brak ocen
Potatisbullar med spenat
Brak ocen