Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 个 鸡壳 (200 克),去油脂,切块(4公分)
- 250 克 鸡脚 (凤爪) ,去爪尖
- 2600 克 水
- 1 片 姜
- 1 小支 青葱
- 1 茶匙 盐 ,适量调味
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 301 kJ / 72 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2012 mg