Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 橄榄油
- 85 克 红葱头 ,切块
- 1 瓣 蒜头
- 80 克 血橙汁 (从1个血橙中榨汁)
- 30 克 意大利黑醋
- 1 汤匙 蜂蜜
- ¼ 茶匙 盐
- ⅛ 茶匙 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 2911 kJ / 695.7 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 43.2 g
- Tłuszcz
- 56.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 601.5 mg