Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 克 布格麦粒
- 410 克 水
- 70 克 橄榄油
- 480 克 面粉
- 10 克 新鲜酵母
- 10 克 盐
- 面粉 ,撒粉用
- 80 克 车达乳酪 ,切块
- 80 克 格鲁耶尔乳酪 ,切块
- 80 克 马苏里拉乳酪 ,切块
- 200 克 红葱头 ,切块
- 1 茶匙 糖
- 15 克 意大利黑醋 (opcjonalnie)
- 20 克 苹果醋
- 2 颗 蒜头
- 5 克 欧芹叶
- 20 克 黄油 ,切块
-
400
克 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),切块
lub 400 克 蘑菇 ,切块 - 2 - 3 小撮 盐
- 黄油 ,涂抹用
- 3 - 4 汤匙 黄油 ,煎三明治用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 2309.6 kJ / 552 kcal
- Białko
- 18.4 g
- Węglowodany
- 64.8 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.6 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 733.4 mg