
Urządzenia i Akcesoria
Pastelera de choclo (majsbudding)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portioner
Składniki
-
majs, frost1000 g
-
basilikumblade6
-
løg skåret i kvarte450 g
-
olivenolie50 g
-
paprika1 - 2 tsk
-
smør, usaltet til at smøre med5 g
-
mælk100 g
-
salt2 tsk
-
sort peber, friskkværnet1 knivspids
-
sukker45 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
319 kcal /
1335 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

50 års jubilæum
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
10 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen