Pastelera de choclo (majsbudding)

Pastelera de choclo (majsbudding)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portioner

Składniki

  • majs, frost
    1000 g
  • basilikumblade
    6
  • løg skåret i kvarte
    450 g
  • olivenolie
    50 g
  • paprika
    1 - 2 tsk
  • smør, usaltet til at smøre med
    5 g
  • mælk
    100 g
  • salt
    2 tsk
  • sort peber, friskkværnet
    1 knivspids
  • sukker
    45 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 319 kcal / 1335 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie