Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di brezel, tipo brezel
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di burro, non salato, morbido
- 2 cucchiaini di paprica dolce
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di formaggio Camembert a pezzi (2 cm)
- 1 cetriolo, per la decorazione, a fette (0,5 cm)
- 1 carota, per la decorazione, in fette (0,5 cm) e bastoncini (1 mm x 3 cm)
- 4 olive, qualsiasi tipo, denocciolate, per la decorazione, a rondelle
- ½ peperone rosso, per la decorazione, tagliato a triangoli (1 cm)
- 12 pinoli, per la decorazione
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 997.2 kJ / 238.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.8 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 429.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle tritate
5 min
Biscotti pupazzo di neve
2h
Madeleine di farina di mais e salvia
35 Min
Insalata di carote grattugiate
10 min
Cipolle tritate
Brak ocen
Confettura alle fragole (Bimby Friend)
2 Std. 50 Min
Torta gelato cocco e lamponi (vegan)
5h 30min
Succo alle mele, lime e verdure
12min
Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella (TM6)
20 min
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
1h 30min
Sugo alla bolognese vegano
40min
Pastiera napoletana
8h