Беарнский соус

Беарнский соус

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Полный рецепт

Składniki

  • лука-шалота нарезанного половинками
    50 г
  • свежего тархуна только листья
    1 веточка
  • сухого белого вина
    50 г
  • белого винного уксуса предпочтительно настоянного на листьях эстрагона
    1 ст.л.
  • сливочного масла нарезанного кусочками
    200 г
  • яичных желтка
    4
  • соли
    1 ч.л.
  • молотого черного перца
    1 щепотка

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Полный рецепт

Białko 15 g
Kalorie 7666 kJ / 1833 kcal
Tłuszcz 192 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie