Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
油酥皮
- 80 克 水
- 90 克 麻油
- 10 克 麦芽糖
- 1 克 小苏打 (约¼茶匙)
- 10 克 白砂糖
- 230 克 面粉
馅心
- 40 克 面粉
- 80 克 混合整粒坚果
- 20 克 糖桂花
- 45 克 麻油
- 80 克 糖
组合
- 红色食用色素
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 1285.8 kJ / 307.6 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 35.1 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 66.4 mg