Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 黄油 ,涂抹用
- 60 克 美国大杏仁 (见要诀)
- 40 克 藜麦麦片
- 80 克 面粉
- 60 克 全麦面粉
- 100 克 黄油 ,冷冻,切块(每块3厘米)
- 1 颗 蛋
- 3 茶匙 冷水
- Wartości odżywcze
- na 295 克
- Kalorie
- 7602 kJ / 1810 kcal
- Białko
- 42.61 g
- Węglowodany
- 117.32 g
- Tłuszcz
- 128.46 g
- Tłuszcz nasycony
- 60.2 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 104.1 mg