杏桃苹果派
TM6 TM5 TM31

杏桃苹果派

5.0 (1 ocena)

Składniki

杏桃内陷

  • 700 克 水
  • 4 个 青苹果 ,去皮,去核,切块(每块3厘米)
  • 800 克 杏桃 ,去核,切块
  • 1 汤匙 红糖 (见要诀)
  • ¼ 茶匙 混合香料

榛子挞皮

  • 60 克 榛子 ,保留皮
  • 150 克 面粉
  • 1 茶匙 泡打粉
  • 2 汤匙 红糖 (见要诀)
  • 80 克 黄油 ,冷冻,切块(每块3厘米)
  • 1 颗 蛋
  • 面粉 ,撒粉用
  • 1 颗 蛋 ,稍微搅打过
  • 原味酸奶 或稀奶油,上菜用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
815.8 kJ / 194.3 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
22.3 g
Tłuszcz
9.2 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Błonnik
3.6 g
Sód
34.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy