Urządzenia i Akcesoria
油桃派
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
榛子 带皮的60 克
-
燕麦片40 克
-
斯佩尔特小麦面粉 (见要诀)150 克
-
黄油100 克
-
蛋1 颗
-
水3 - 4 茶匙
-
油桃 或李子、杏子,去核切块3 - 4 个
-
杏子酱 (温热的)
-
原味酸奶 (opcjonalnie) 搭配享用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
146.8 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1398.8 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻盈甜品
30 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
巧克力棒棒糖蛋糕
45 min
黄油年糕
Brak ocen
蒸肉桂卷
Brak ocen
椰子燕麦饼干
Brak ocen
圣诞咖啡饼干
Brak ocen
提拉米苏饼干
1 godz.
咖啡树根蛋糕
10 godz.
芒果树根蛋糕
10 godz. 40 min
香草巧克力姜饼人
35 min
焦糖夹心苹果姜饼人
Brak ocen
圣诞姜饼屋
Brak ocen
开心果马卡龙
2 godz. 30 min