Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 全麦面包 ,切片(见要诀)
- 60 克 黄油 ,室温软化
- 80 克 去核李子干 ,切碎
- 60 克 核桃仁碎
- 3 茶匙 粗蔗糖 (见要诀)
- 1 茶匙 肉桂粉
- 1 汤匙 自发面粉
- 3 颗 蛋
- 2 汤匙 纯枫糖浆
- 100 克 稀奶油,含脂肪量35%
- 500 克 牛奶
- 1 茶匙 天然香草精
- 纯枫糖浆 ,上菜用
- 原味酸奶 或蛋奶沙司,上菜用(可省略)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1989.5 kJ / 473.7 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 39.7 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.4 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 379.3 mg