Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 鲜榨橙汁 (约2个橙子)
- 40 克 蜂蜜
- 1 根 肉桂棒 ,切块
- 2 颗 丁香
- 3 个 小豆蔻豆荚 ,捣碎
- 100 克 水
- 5 个 黑布林 ,切开去核
- 500 克 牛奶
- 2 汤匙 黄糖
- 2 茶匙 吉利丁粉
- 100 克 稀奶油,含脂肪量35% (见要诀)
- 1 茶匙 天然香草精
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 820 kJ / 195.2 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 39.8 mg