Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 克 核桃仁
- 60 克 美国大杏仁
- 150 克 苹果 (保留皮),去核,切块(每块3厘米)
- 2 颗 蛋
- 60 克 牛奶 (见要诀)
- 90 克 红糖 (见要诀)
- 120 克 核桃油
- 150 克 全麦自发面粉
- 1 茶匙 肉桂粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1033.2 kJ / 246 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 100.3 mg