Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 天然椰子油 ,涂抹用
- ¼ 茶匙 豆蔻粉 (可省略)
- 2 茶匙 红糖
- 2 李子 (每个约100克),去核,切成6或8块
- 2 桃 (每个约100克),去核,切成6或8块
- 100 克 天然椰子油
- 1 - 2 枝 新鲜迷迭香 ,只取叶子(约2-3茶匙)
- 80 克 红糖
- 2 颗 蛋
- 1 茶匙 天然香草精
- 100 克 牛奶 (见要诀)
- 200 克 全麦自发面粉
- 2 茶匙 泡打粉
- ½ 茶匙 小苏打
- 希腊酸奶 ,上菜用(可省略)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 820.3 kJ / 195.3 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 124.1 mg