Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 番茄 ,切块
- 100 克 李子 ,去核取肉
- ½ 颗 柠檬 ,挤出汁水
- 300 克 矿泉水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 10 mg