Speck-Röstzwiebel-Knoten
TM6 TM5

Speck-Röstzwiebel-Knoten

4.2 (64 oceny)

Składniki

  • 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
  • 30 g Butter, in Stücken
  • 310 g Wasser
  • 1 Würfel Hefe (40 g)
  • 1 TL Salz
  • 650 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 70 g Röstzwiebeln

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
1147 kJ / 274 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
2.3 g
Sód
267 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy