Pasta kaldu ayam

Pasta kaldu ayam

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porsi

Składniki

  • daging ayam, tanpa kulit, tanpa tulang and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), potong kecil-kecil
    300 g
  • campuran sayur putih (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), potong kecil-kecil
    200 g
  • campuran daun-daun aromatik segar (e.g. rosemary, thyme, parsley), daun saja
    4 tangkai
  • garam kasar
    150 g
  • white wine
    100 g
  • dried bay leaf (daun salam Eropa kering)
    1
  • cengkeh utuh
    1
  • biji ketumbar
    5

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porsi

Białko 58 g
Kalorie 2714 kJ / 649 kcal
Tłuszcz 35 g
Błonnik 5.9 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie