Pasta kaldu sayur

Pasta kaldu sayur

5.0 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porsi

Składniki

  • keju Parmesan (opcjonalnie) potong kecil-kecil (3 cm)
    50 g
  • batang seledri (seledri Eropa) potong kecil-kecil
    200 g
  • wortel potong kecil-kecil
    250 g
  • bawang bombai potong bagi dua
    100 g
  • tomat potong kecil-kecil
    100 g
  • zukini potong kecil-kecil
    150 g
  • siung bawang putih
    1
  • jamur segar
    50 g
  • dried bay leaf (daun salam Eropa kering) (opcjonalnie)
    1
  • campuran daun-daun aromatik segar (contoh: basil, sage, rosemary), daun saja
    6 tangkai
  • peterseli segar
    4 tangkai
  • garam kasar
    120 g
  • dry white wine
    30 g
    30 g air
  • minyak zaitun
    1 sdm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 porsi

Białko 28 g
Kalorie 2226 kJ / 533 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 18.4 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie