Urządzenia i Akcesoria
Pasta kaldu sayur
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porsi
Składniki
-
keju Parmesan (opcjonalnie) potong kecil-kecil (3 cm)50 g
-
batang seledri (seledri Eropa) potong kecil-kecil200 g
-
wortel potong kecil-kecil250 g
-
bawang bombai potong bagi dua100 g
-
tomat potong kecil-kecil100 g
-
zukini potong kecil-kecil150 g
-
siung bawang putih1
-
jamur segar50 g
-
dried bay leaf (daun salam Eropa kering) (opcjonalnie)1
-
campuran daun-daun aromatik segar (contoh: basil, sage, rosemary), daun saja6 tangkai
-
peterseli segar4 tangkai
-
garam kasar120 g
-
30 g airdry white wine30 g
-
minyak zaitun1 sdm
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porsi
Białko
28 g
Kalorie
2226 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
18.4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bawang Putih Dalam Minyak
15 min
Pasta Jahe
15 min
Dark Brown Sugar
Brak ocen
Krimer Kopi Vanila
Brak ocen
Mentega Tawar
Brak ocen
Bumbu Gurih
Brak ocen
Susu Kental Manis
50 min
Pasta Olesan Anti Lengket
5 min
Bubuk Kari Madras
Brak ocen
Bumbu Lemon Pepper
Brak ocen
Premix Kue dengan Mentega Putih
5 min
Baking Powder Bebas Gluten
5 min