Urządzenia i Akcesoria
Rabarbersmulpaj
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portioner
Składniki
-
mandlar, skållade30 g
-
smör mjukt100 g
-
vetemjöl200 g
-
socker150 g
-
vaniljsocker, hemmagjort (se tips)1 msk
-
fint havssalt1 nypa
-
rabarber skurna i bitar (2 cm)650 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.5 g
Kalorie
1757 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
61.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bara Brith (fruktbröd)
Brak ocen
Jultårta
Brak ocen
Fruktkaka
Brak ocen
Citronkaka
Brak ocen
Tigerkaka
Brak ocen
Kasutera (Japansk honungskaka)
Brak ocen
Sockerkaka/tårtbotten
1 godz. 50 min
Morotskaka
2 godz. 30 min
Bananbröd
Brak ocen
Scones
30 min
Pistagemuffins
40 min
Trefärgade muffins
1 godz. 30 min