Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g poteter, delt i biter
- 700 g vann
- 200 g løk, delt i biter
- 300 g olivenolje
- 8 egg, middels størrelse (eller 6 store)
- 15 g bakepulver
- 1 ts salt
- 1 hvitløksfedd, hakket
- 100 - 120 g baconterninger
- 150 g mozzarella, revet
- Wartości odżywcze
- na 1 porsjon
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Błonnik
- 1.5 g