Geitostkroketter med cecina skinke
TM31 TM5 TM6

Geitostkroketter med cecina skinke

(Brak ocen)

Składniki

  • 150 g cecina skinke, delt i biter (se tips)
  • 20 g olivenolje
  • 60 g smør
  • 40 g løk, delt i biter
  • 160 g hvetemel
  • 800 g melk
  • ½ ts salt
  • 150 g geitost, myk, terninger
  • 300 - 400 g brødsmuler, tørket
  • 2 - 3 egg, pisket
  • 500 - 600 g stekeolje

Wartości odżywcze
na 1 stykke
Kalorie
514 kJ / 123 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
7.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Błonnik
0.2 g
Sód
182.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy