Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 颗 金桔 ,切块去籽
- 200 克 番茄 ,切块
- 200 克 番茄汁
- 400 克 矿泉水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 431.3 kJ / 103 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 25 mg