Påskekjeks med egg og urtesaus

Påskekjeks med egg og urtesaus

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porsjoner

Składniki

Egg
  • egg, medium kalde
    6
  • vann for å fylle opp til 1 l
Påskekjeks
  • kremfløte, 35 % fett
    100 g
  • hvetemel pluss ekstra til dryssing
    100 g
  • bakepulver
    ½ ts
  • spisskummenfrø
    ½ ts
  • salt
    ½ ts
Urtesaus
  • persille, fersk (ca. 20 g), kun blader
    1 bunt
  • gressløk, fersk (ca. 10 g), delt i ringer
    1 bunt
  • crème fraìche
    200 g
  • melk
    30 g
  • sitronsaft ferskpresset
    20 g
  • agave sirup
    10 g
  • salt
    ½ g
  • malt svart pepper
    ½ g
  • kaviar
    6 ts
  • brønnkarseblader
    6 ts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 258.3 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 744 kJ / 177.8 kcal
Tłuszcz 13.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie