Sitrussalat med rødbetvinaigrette

Sitrussalat med rødbetvinaigrette

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porsjoner

Składniki

Rødbetvinaigrette
  • olivenolje
    85 g
  • vann
    55 g
  • balsamico
    55 g
  • rødbeter, rå skrelte, delt i biter
    85 g
  • salt etter smak
    ½ ts
  • hvitløksfedd
    1
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • sjalottløk delt i biter
    55 g
  • appelsinjuice
    85 g
  • hvitvinseddik
    30 g
Sitrussalat
  • baby leaf salat, blandet
    30 g
  • appelsin skrelt og hvit hinne fjernet, delt i runde skiver (0,6 cm)
    1
  • grapefrukt, rød skrelt og hvit hinne fjernet, delt i i runde skiver (0,6 cm)
    1
  • mandariner skrelt og hvit hinne fjernet, delt i runde skiver (0,6 cm)
    2
  • fenikkel pære delt i tynne skiver (ca. 1 liten knoll)
    55 g
  • pistasjnøtt, usaltet, uten skall (opcjonalnie) hakket (ca. ¼ kopp)
    30 g
  • granateplefrø (opcjonalnie)
    2 ss
  • blomster, spiselige
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 7 g
Kalorie 2736 kJ / 654 kcal
Tłuszcz 50 g
Błonnik 8 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie