Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 370 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 10 g de levadura seca - 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar el bol
- 1 pellizco de azúcar
- 600 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Cubierta
- 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar la bandeja
- 100 g de cebolla morada cortada en pluma
- 1 cucharada de romero fresco o seco
- 1 cucharadita de sal gruesa
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 46.9 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz sabroso
25 min
Galletas húmedas de chocolate y nuez
30 min
Mini marraquetas
3 godz. 5 min
Pie de limón
3h 15min
Crema de zapallito italiano
50 min
Empanada de pino al horno
4h
Pan amasado
55 min
Queque clásico
1 godz. 20 min
Pastelera de choclo
1h
Crumble de manzanas
1 godz. 30 min
Ñoquis con salsa rosa
2h 25min
Panqueques con dulce de leche
1h 15min