Focaccia con cebolla y romero

Focaccia con cebolla y romero

4.4 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 raciones

Składniki

Masa
  • 370 g de agua
  • 20 g de levadura prensada fresca
    10 g de levadura seca
  • 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar el bol
  • 1 pellizco de azúcar
  • 600 g de harina
  • 1 cucharadita de sal
Cubierta
  • 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar la bandeja
  • 100 g de cebolla morada cortada en pluma
  • 1 cucharada de romero fresco o seco
  • 1 cucharadita de sal gruesa

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 259 kcal / 1085 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 46.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...