Rødbede Carpaccio med gedeost og rucola

Rødbede Carpaccio med gedeost og rucola

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 portioner

Składniki

Gedeost
  • purløg, frisk
    12
  • basilikumblade
    10 g
  • citron tynde skiver af skallen
    1
  • gedeost
    150 g
  • creme fraiche 38 %
    80 g
  • havsalt
    ¼ tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspids
Valnødder, Rødbede og Rucola
  • valnødder
    50 g
  • kogte rødbeder store (ca. 500 g), skrællet (se tip)
    5 - 6
  • rucola
    180 g
  • valnøddeolie plus ekstra til drys
    1 spsk
  • havsalt
    2 knivspids

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 341 mg
Białko 9 g
Kalorie 1016 kJ / 245 kcal
Tłuszcz 20 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie