Speckzopf mit Zwiebelsprossen
TM6 TM5

Speckzopf mit Zwiebelsprossen

4.7 (79 ocen)

Składniki

  • 300 g Milch
  • 2 TL Zucker
  • ½ Würfel Hefe, (ca. 20 g), zerbröckelt
  • 500 g Zopfmehl
  • 1 ¾ TL Salz
  • 60 g Butter, in Stücken (1 cm)
  • 160 g Speckwürfeli
  • 20 g Zwiebelsprossen
  • 1 Ei, verklopft

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1334 kJ / 318 kcal
Białko
11.4 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy