Urządzenia i Akcesoria
Köttbullar med tomatsås
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
Köttbullar
-
bröd fresh or stale, cut in pieces40 g
-
mjölk80 g
-
färsk bladpersilja leaves only6 - 12 kvistar
-
vitlöksklyfta (opcjonalnie)1
-
nötfärs400 g
-
ägg2
-
salt½ tsk
-
malen svartpeppar1 nypa
-
olja for greasing
Tomatsås
-
vitlöksklyfta1
-
lök cut in halves50 - 80 g
-
extra virgin olivolja20 g
-
konserverade krossade tomater600 g
-
salt1 tsk
-
malen svartpeppar1 nypa
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
1507 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ugnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Pas d’évaluation
Beef Wellington med rödvinssås
Pas d’évaluation
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Pas d’évaluation
Kyckling Katsu Curry med ris
Pas d’évaluation
Tacos
25min
Satay pad thai med kyckling
Pas d’évaluation
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Pas d’évaluation
Kycklinggyros med tzatziki
30min
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1h 45min
Cevapcici med tzatziki
Pas d’évaluation
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Pas d’évaluation
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2h 45min