
Urządzenia i Akcesoria
Fläskfilé med surkål och potatispuré
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portioner
Składniki
-
lök i halvor350 g
-
bacon, tärnat100 g
-
fläskfilé500 - 600 g
-
salt2 tsk
-
malen peppar¼ tsk
-
paprikapulver1 - 1 ½ tsk
-
mager bacon, rökt (60-80 g)6 - 8 skivor
-
konserverad surkål500 gram
-
torkat lagerblad (opcjonalnie)1
-
enbär (opcjonalnie)3
-
vatten500 g
-
potatis i bitar (3 cm)750 g
-
stekolja3 msk
-
mjölk140 g
-
smör40 g
-
malen muskot2 - 3 nypor
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
590 kcal /
2467 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen
Brak ocen
30 min
1 godz. 45 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen