Urządzenia i Akcesoria
Ångade dumplings med kål och fläsk
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 stycken
Składniki
Dumplingdeg
-
olja plus extra för smörjning1 msk
-
vatten plus extra vid behov150 g
-
vetemjöl plus extra för pudring300 g
-
salt¼ tsk
Fyllning
-
vitkål skuren i bitar400 g
-
salt1 ½ tsk
-
fläskfärs350 g
-
vatten530 g
-
sojasås20 g
-
10 g sakerisvin10 g
-
socker½ tsk
-
malen peppar½ tsk
-
ljus sesamolja (15 g)1 msk
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 styck
Białko
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kexstjärnor med topping
Žádné hodnocení
Fyllda ägg
Žádné hodnocení
Sockriga pumpasticks
Žádné hodnocení
Coleslaw- & laxmackor
Žádné hodnocení
Kronärtskocka med Alfredosås
Žádné hodnocení
Dim sum 'Shao mai'
Žádné hodnocení
Fläskläggs- och senapskanapé
Žádné hodnocení
Läbbiga korvfingrar
1hod.
Morotsenergibollar
15min.
Proteinbollar med dadlar och pekannötter
Žádné hodnocení
Naturliga energibollar med jordnötssmör
Žádné hodnocení
Energibollar med choklad och hasselnötter
Žádné hodnocení