Urządzenia i Akcesoria
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 portions
Składniki
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1936 mg
Białko
29 g
Kalorie
1703 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Fish Curry
50 min
Chicken Noodle Bowl
35 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Beef Adobo
6 godz. 20 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Shrimp Sauté
25 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min