Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 干鱼鳔 (花胶),需提前一天泡发,洗净,切块(3公分)
- 20 克 玉竹
- 20 克 沙参
- 20 克 百合
- 20 克 海底椰
- 30 克 干雪耳 ,浸软,切成小片
- 10 粒 红枣 ,去核
- 1000 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 282.5 kJ / 67.5 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 2.2 g