Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 克 杏干
- 120 克 布丁米
- 100 克 黄糖 ,再额外准备些烧制焦糖用
- 1000 克 全脂牛奶
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 729 kJ / 174 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 46 mg