Urządzenia i Akcesoria
Bizcocho marmoleado
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
16 rebanadas
Składniki
-
300 g de mantequilla sin sal
-
280 g de azúcar
-
½ cucharadita de vainilla1 cucharadita de azúcar de vainilla casera
-
1 pizca de sal
-
5 huevos
-
370 g de harina
-
1 cucharada de polvo para hornear (15 g)
-
70 g de leche
-
30 g de cocoa en polvo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
3 g
Kalorie
921 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Muffins con chispas de chocolate
1 godz.
Bizcocho de vainilla
30 min
Tarta de manzana
1 godz.
Bizcocho de limón
2 godz.
Galletas de mantequilla
50 min
Muffins con chispas de chocolate
1 godz.
Glaseado blanco
2 godz.
Galletas con chispas de chocolate
50 min
Bizcocho marmoleado
2 godz. 10 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Panqué con chocolates
1 godz.
Brownies
50 min